De Securi-CarBox is een grote metalen box die het extra moeilijk maakt om uit een gekraakte of geopende auto snel bepaalde zaken te stelen.

Verzekeraars noemen dit risico-reductie door meeneem beperkende maatregelen, die er bouwkundig gezien voor zorgen, dat de in de box opgeborgen zaken daar ook veilig blijven en dat daarmee een snelle roof voorkomen wordt.

Via opvallende raamstickers wordt duidelijk gemaakt dat inbreken in de auto zinloos is. Raamstickers zijn verkrijgbaar in diverse talen. Hiermee wordt mogelijk al veel schade voorkomen.

De Securi-CarBox is met een goed slot, een volledig afsluitbare metalen box, die eenvoudig vast gemonteerd kan worden in de kofferbak van een personenauto. Maar die toch ook weer (bij een met het slot geopende box) snel gedemonteerd kan worden, als men de kofferbak in z’n geheel nodig heeft voor andere doeleinden. Desgewenst kan de box ook met een speciale stalen ketting of speciale staalkabel vastgelegd worden.

De carbox is toepasbaar in allerlei typen voer- en vaartuigen, maar ook b.v. in mobiele, of tijdelijke en vaste opstellingen : personenauto, stationwagen, auto met dubbele cabine, bedrijfsbus, vrachtauto, touringcar, camper, (sta-)caravan, boot, evenementen- en bouwplaats locaties.

De Securi-CarBox is in iedere gewenste maat verkrijgbaar. De standaard maten van de Securi-CarBox zijn ter grootte van een standaard verhuisdoos. Andere maten zijn op bestelling leverbaar.

Voor hogere risico’s is tevens als extra een compleet alarmsysteem al dan niet met mistgenerator leverbaar. De mistgenerator produceert zoveel rook dat men ter plaatse geen hand voor ogen kan zien. Het alarmsysteem zorgt dan gelijktijdig via veel sirene lawaai en verlichting, dat de aandacht van omstanders getrokken wordt. Maar ook een ingebouwde GSM module zorgt direct voor telefonisch contact met de eigenaar of bestuurder via de mobiele of vaste telefoon.

Het concept is een nieuwe eigen ontwikkeling van T.B.M. B.V. Voor info of een demonstratie, neem contact met ons op.

T.B.M. Beveiliging
TBM Deventer Beveiliging - Telecom, specialist in inbraaksignalering & beveiligingstechnieken.
  • Hanzeweg 45d - 7418AV Deventer
  • (+31)570-633 034