Een alarminstallatie dient periodiek gecontroleerd te worden op zijn juiste werking. Omdat dit zeer belangrijk is, is dit in vele gevallen ook een eis van de verzekering, of een wettelijke eis.

Het komt regelmatig voor dat in een bepaalde opstelling van inventaris door het verplaatsen van een kast of het plaatsen van gordijnen, dat een bewegingsdetector niet meer datgene detecteert wat oorspronkelijk de bedoeling was.

Tevens werkt de controle preventief ter voorkoming van ongewenst alarm door bijvoorbeeld het tijdig vervangen van een versleten of beschadigd onderdeel van de installatie.

Bij TBM Beveiliging-Telecom kan men een onderhoudscontract voor alle installaties afsluiten waardoor er 1 à 2 keer of zonodig vaker per jaar een controle van het hele beveiligingssysteem plaats vindt door een bevoegd monteur.

Bij deze periodieke controle wordt het hele systeem volgens een door TBM ontwikkeld punten-systeem gecontroleerd.

Ook niet door ons gemonteerde installaties kunnen wij in onderhoud nemen.

Mede door volledige kennis van de markt en door onze jarenlange ervaring en specialisatie kunnen wij een goede en betrouwbare service verlenen op alle vormen van beveiligings- en communicatiesystemen.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem contact met ons op.

service onderhoud
T.B.M. Beveiliging
TBM Deventer Beveiliging - Telecom, specialist in inbraaksignalering & beveiligingstechnieken.
  • Hanzeweg 45d - 7418AV Deventer
  • (+31)570-633 034